Pàgines

dimarts, 21 d’octubre del 2014

En marxa l'ASSESSORIA DE SALUT PER A JOVES a Cubelles

L’Assessoria de Salut per a  Joves de Cubelles  (ASJ) neix com un recurs de la regidoria de Joventut, dirigit específicament a la població jove del municipi (de 1r d’ESO fins als 30 anys) i destinat a orientar i resoldre els dubtes relacionats amb temes de salut: sexualitat, consum de drogues, trastorns de l’alimentació, afectivitat, etc., amb la finalitat de promoure hàbits de vida saludable.

Amb la posada en funcionament d’aquest servei es pretén posar a l’abast dels i les joves, i les seves famílies, un recurs que permeti aclarir dubtes, proporcionar noves eines per enfrontar-se als conflictes, reduir els riscos associats a la salut i detectar i intervenir en els casos que sigui necessari.

S’ofereix un servei d’assessorament personalitzat, confidencial i gratuït, que també pots utilitzar de forma anònima a través de la xarxa. No es tracta tant d’oferir tractament, o teràpia, sinó de proporcionar informació i orientació sobre els diferents assumptes que puguin tenir a veure amb la salut dels i les joves, derivant, en els casos que sigui necessari  als centres assistencials específics que corresponguin.

L’ASJ està integrada amb als serveis que ofereixi la regidoria de Joventut des de l’Espai Jove de Cubelles, coordinada per professionals tècnics d’aquesta àrea del servei municipal i dirigida per altres professionals formats en els àmbits de l’educació social i la psicologia, especialistes  en gestionar els problemes de salut dels més joves, així com en el treball preventiu.
Aquests especialistes faran servir les eines més adients perquè puguis resoldre les teves dificultats de forma saludable amb les màximes garanties per a un procés de desenvolupament integral òptim, de qualitat i satisfactori.

Amb aquesta finalitat, l’ASJ t'ofereix:

-Orientació sobre els recursos que el sistema sanitari pot oferir, i el que poden aportar a la seva situació els diferents professionals de la salut.

-Informació sobre “com són i com actuen” els i les joves. Les distintes estratègies que utilitzen per a cobrir les seves necessitats bàsiques, tant físiques com emocionals.

-Estratègies per canviar els comportaments i hàbits malsans de la vida per altres comportaments més funcionals i saludables.

-Assessorament sobre les conductes i l’estil de vida més adequats per a resoldre les seves dificultats de la forma més eficaç.

Horari:

Per sol·licitar qualsevol d’aquests serveis cal que contactis amb l’Espai Jove Cubelles: espaijovesalut@cubelles.org, 93 895 0361 o bé presencialment al c/ Joan Roig i Riera, 3-5

Si vols saber-ne més, clica aquí i consulta els objectius i el catàleg de serveis.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Taller de foto amb el mòbil a Cubelles