Pàgines

dilluns, 22 de juny del 2015

Víctor Medina i Sara Ladera, guanyadors dels treballs de recera de Cubelles 2015

Una cinquanena de persones van seguir en directe al Centre Social les presentacions dels treballs finalistes

Els alumnes Víctor Medina (científico-tecnològic) i Sara Ladera (humanístico-social) van rebre de mans de l'Alcaldessa, Rosa Fonoll, els premis als millors treballs de recerca de Cubelles 2015. Els guanyadors es van endur un ordinador portàtil de la regidoria d'Ensenyament.

Guanyadors i participants TR 2015

Medina es va endur el premi gràcies al seu treball sobre l'anatomia de l'encèfal humà, mentre que Sara Ladera va rebre la millor nota del jurat qualificador mercès al seu estudi sobre el "bulling" a l'INS Cubelles. 

Per la seva banda, en la categoria científico-tecnològic, Anna Guerra amb el seu treball sobre els Dofins, llibertat o captivitat, i Gerard Urgell, amb un estudi sobre la Radioastronomia, es van endur una tauleta, com a segon millor treball, i un disc dur, com a tercer, respectivament. En la categoria humanístico-social, Jordina Navarro va rebre la tauleta com a setena classificada pel seu Viatge a través de les estrelles, i Raquel Rodríguez el disc dur pel seu treball sobre La síndrome de la fase retardada.

Rosa Fonoll va agrair en nom de l'Ajuntament de Cubelles i la regidoria d'Ensenyament la tasca de tot el jurat. El de l'àrea humanístico-social, presidit per Antonio Ramírez, director del Centre d'Adults Teresa Mañé, estava format per la periodista local Gemma Sánchez i la diplomada en Treball Social Eli Balsells; i el científico-tecnològic tenia a Victòria Pérez com a presidenta, amb la col.laboració de l'enginyera química i professora Anna Soler i l'arquitecte tècnic municipal Abel Lora. Ambdós grups van comptar amb la presència de l'inspector en cap adjunt de Barcelona comarques, Francesc Vicenç. Igualment, va felicitar als alumnes finalistes, als participants, al professorat i a les famílies per l'esforç que  representa la realització del treball de recerca.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Taller Art Mural a l'Espai Jove de Cubelles