Pàgines

dijous, 28 de gener del 2016

NOUS CURSOS DE CATALÀ PER A ADULTS AL FEBRER

Aquest mes de febrer s'iniciarà  una nova edició del curs de nivell bàsic B2 de català per a persones adultes. organitzat pel Consorci per a la Normalització Lingüística (CNL) amb la col·laboració de l'Ajuntament de Cubelles.

Per inscriure's als cursos cal concertar cita per fer les proves de col·locació al telèfon 93 811 57 73. Les proves tenen una part oral i una part escrit, que tindran lloc entre el 2 i el 5 de febrer a Vilanova i la Geltrú.

Els cursos de nivell B2 s'adrecen a persones no catalanoparlants que volen desenvolupar les habilitats de comprensió i producció orals, amb la finalitat que l'aprenent, una vegada finalitzat el curs, pugui resoldre en català les necessitats fonamentals de la vida quotidiana.

També podeu participar en el programa Voluntariat per la llengua, que té com a objectiu promoure el voluntariat lingüístic, de manera que persones que parlen habitualment català destinen una hora a la setmana a conversar amb persones interessades a agafar fluïdesa i poder parlar-ho de forma natural.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Taller Art Mural a l'Espai Jove de Cubelles